„Totul a început de la lucruri mici și nesemnificative,  în comparație cu ceea ce creez acum.”

Cu timpul, împreună cu soția am pus bazele unei afaceri într-un mic atelier. În 2011 am început să fabricăm blocuri din lemn pentru copii. Valoarea jucăriilor din lemn este dată și de faptul că realizarea lor este o artă, care denotă priceperea, talentul și efortul creatorului.

La început a fost mai greu. Veniturile nu erau așa de mari. Dar dorința de a creea și izvorul de idei ne-a făcut să nu ne oprim doar la crearea jucăriilor. Am încercat să confecționăm cutii de diferite forme și mărimi. În scurt timp atelierul nostru s-a umplut de noi și noi lucrări.

Atunci când lucrăm nu ne orientam după profit, ci după dorințele și confortul clientului. Produsele noastre sunt fabricate din materie de înaltă calitate. Sunt prelucrate atent și finisate cu vopsele și uleiuri ecologice care le face mai durabile. Astfel protejăm mediul și sănătatea celor care se bucură de lucrările noastre.

Depinde de noi ce transmitem și ce lăsăm „moștenire” copiilor noștri.

Așa am reușit încetul cu încetul să valorificăm munca noastră prin soluții de împachetare a cadourilor. Iar la dorință, printr-o mica magie le personalizăm la dorința clientului, pentru a aduce mereu un strop de fericire!

Astfel, jucăriile și articolele din lemn pot fi o marcă a rezistenței în timp. Ele sunt singurele care pot dăinui peste ani, putând fi transformate în moștenire de familie.

Verified by MonsterInsights